Menu

Mărul Ambiției

0 Comments


Da pot, pentru că nu am fost învățată să zic altfel!

„Da pot! „ această lamă cu 2 tăișuri ce ori te coboară într-un ritm ucigător de lent către dezastru ori te poartă către culmile înalte ale succesului și a regăsirii propriului sine.

Da pot, pentru că și atunci când am simțit că numai pot, am continuat să-mi îmbunătățesc propria-mi versiune mergând mai departe prin uraganul de trăiri!

Da pot, să continui sa fac față provocărilor chiar dacă nu știu cum să le întâmpin, căci drumul nu a fost niciodată ușor pentru o persoană care caută răspunsuri în locul statorniciei.

Da pot chiar dacă mi s-a spus de multe ori că nu!

Da pot, în fiecare zi să merg mai departe chiar dacă drumul este închis… Există întotdeauna un geam deschis, o cale de acces, o lumină în întuneric.

Da pot, să fiu ceea ce îmi doresc chiar dacă nu acum, pentru că timpul m-a învățat să am răbdare, lucrurile bune nu vin niciodată ușor sau rapid!


Da pot, să cresc în ochii mei și ai altora atâta timp cât ceea ce fac reflectă caracterul unui om cinstit și corect față de el și față de semenii lui. Chiar dacă în ziua de azi aceste valori probabil numai cântăresc atât de mult!


Da pot, să lupt să fiu mai bună într-o junglă în care numai contează decât eticheta socială fără să mai conteze faptele din umbră!


Da pot, să-mi asum alegerile și acțiunile pe care le întreprind folosind aceste două mici cuvinte, pentru că ceea ce-mi demonstrez îmi clădește încrederea în mine!


Da pot, chiar dacă uneori îmi vine să urlu că nu, deoarece lumea nu stă în loc și nici nu te iartă pentru slăbiciunile de care dai dovadă!

Și aici își face loc pervers lama cu două tăișuri!


„Da pot” pentru că-mi face bine sau „da pot” deși mă distruge?
Acest răspuns îl găsești doar înlăuntrul tău, în cel mai încuiat cotlon al ființei tale!
E greu de cântărit atunci când pornești în fața unei provocări impuse de tine. E și mai greu să gestionezi faptele de după. Iar ce e cel mai important este că după ce ai putut, ai dormit liniștit cu capul pe pernă!?
Răspunsul îl aveți voi cei care înțeleg ceea ce am vrut să transmit….
Cert e… Da pot, atâta timp cât ceea ce fac îmi oblojește valorile și mă face să fiu împăcată cu mine!

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *