Menu

Mărul revelator

0 Comments


Ce faci atunci când în fața ta se întâlnesc trecutul, prezentul și viitorul?

Rareori se întâmplă să fi pus în fața faptului împlinit iar când acest lucru se întâmplă întreaga ta ființă parcă e zdruncinată din temelie. Oare să te întorci în trecut sau să te bucuri de prezent? Oare să te bucuri de prezent sau să-ți îndrepți privirea către viitor?

Te ascunzi?

Parcă ai vrea să retrăiești anumite momente, dar n-ai renunța la ceea ce ai în prezent, deși ceea ce va fi e necunoscut și te încântă…
Tendința generala este de a fugi de tot, de a face o fisură în timp și spațiu, de a te ascunde în umbră pană când furtună din suflet se domolește. Însă nu este o soluție pentru că de multe ori de ceea ce fugi nu scapi niciodată!


Trecutul sapă uneori răni adânci, alteori amintiri frumoase, melancolic, îmbinate creează un cocon fragil plin de întrebări.
Prezentul netezește călătoria sufletului, te ajută să pășești agale prin viață, lăsând în spate zidurile create de trecut.
Viitorul însă este încărcat de mister, pentru că în funcție de pasul făcut nu știi încotro te va purta.


Ce faci atunci când toate cele trei se întâlnesc?


Mai are rost să fugi sau înfrunți plin de curaj ceea ce ți se ivește în față?
Trecutul te invită să iei loc la masa amintirilor!

Prezentul trage de tine spunându-ti că e mai bine să rămâi alături de el.

Viitorul nerăbdător te roagă sa pășești spre viziunile lui.

Te uiți în toate direcțiile și ești tentat să guști din fiecare, însă nu știi încotro să o apuci.

Închizi ochii, poate ți-ai fi dorit să te mai păsuiască puțin, ce rost mai are amânarea, trage-ți simțurile din toate timpurile și ai curajul… Înfruntă-le!

Invitație crucială


Invită-le la masa ta și fi sincer cu ele, explică trecutului că nu-l poți acompania pentru că nu are cum să te ajute mai mult decât a făcut-o deja, aratăi totuși aprecierea ta, nu-l jigni și nici nu-l blama, te-a ajutat să te dezvolți în ceea ce ai devenit azi.

Spune-i prezentului să fie răbdător cu tine deoarece încă mai înveți cum să treci peste ceea ce te-a învățat trecutul și șoptește-i viitorului să-ți dea timp pentru că încă mai ai multe să-i dovedești.

Viitorului ii place să fie surprins, ademenește-l în capcana aceasta!


Brusc la această masă se instaurează tăcerea, cheia e la tine… Cine ai fost este prezent cu cine ești și ceea ce vei fi!

În acest moment iți dai seama că tu ești maestrul care își țese singur destinul menajând trecutul, mânuind prezentul și promițând viitorului!
Tu ai puterea de a decide ceea ce te face fericit!

Fericirea se află doar la masa ta, este asul tău din mânecă, de tine depinde cui vrei sa il oferi… Trecutului, prezentului sau viitorului!

Alege ințelept!

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *